Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Pisarello celebra el canvi de Bosch per Maragall

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha celebrat la possible candidatura de l’actual conseller de la Generalitat Ernest Maragall com a candidat a l’Alcaldia de Barcelona per ERC, […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 21/09/2018
Gerardo Pisarello i Ernest maragall

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha celebrat la possible candidatura de l’actual conseller de la Generalitat Ernest Maragall com a candidat a l’Alcaldia de Barcelona per ERC, després que el líder dels republicans a l’Ajuntament, Alfred Bosh, renunciarà aquest divendres al càrrec: “Qualsevol canvi que serveixi per arribar a acords és bo per a la ciutat”.

En declaracions a la premsa, Pisarello ha assegurat que vol ser respectuós amb el procés d’altres partits: “Esperarem que es formalitzi la decisió. Però si serveix per avançar en acords en matèria de transport públic, com la connexió del tramvia, seria un canvi positiu”, ha afirmat.

ERC Barcelona celebrarà aquest divendres una assemblea on Bosch, que lidera el grup republicà al consistori, parlarà a la militància, que el va escollir en unes primàries al març, on va ser l’únic candidat.