Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Pisarello celebra el canvi de Bosch per Maragall

"Esperarem que es formalitzi la decisió. Però si serveix per avançar en acords en matèria de transport públic, com la connexió del tramvia, seria un canvi positiu"

|

- Publicitat -

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha celebrat la possible candidatura de l’actual conseller de la Generalitat Ernest Maragall com a candidat a l’Alcaldia de Barcelona per ERC, després que el líder dels republicans a l’Ajuntament, Alfred Bosh, renunciarà aquest divendres al càrrec: “Qualsevol canvi que serveixi per arribar a acords és bo per a la ciutat”.

Publicitat

En declaracions a la premsa, Pisarello ha assegurat que vol ser respectuós amb el procés d’altres partits: “Esperarem que es formalitzi la decisió. Però si serveix per avançar en acords en matèria de transport públic, com la connexió del tramvia, seria un canvi positiu”, ha afirmat.

ERC Barcelona celebrarà aquest divendres una assemblea on Bosch, que lidera el grup republicà al consistori, parlarà a la militància, que el va escollir en unes primàries al març, on va ser l’únic candidat.

Et pot interessar  Maragall proposa un fons de 1.000 milions per rehabilitar 160.000 habitatges i així combatre la pobresa energètica
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió