Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Pisarello celebra el canvi de Bosch per Maragall

"Esperarem que es formalitzi la decisió. Però si serveix per avançar en acords en matèria de transport públic, com la connexió del tramvia, seria un canvi positiu"

|

- Publicitat -

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha celebrat la possible candidatura de l’actual conseller de la Generalitat Ernest Maragall com a candidat a l’Alcaldia de Barcelona per ERC, després que el líder dels republicans a l’Ajuntament, Alfred Bosh, renunciarà aquest divendres al càrrec: “Qualsevol canvi que serveixi per arribar a acords és bo per a la ciutat”.

En declaracions a la premsa, Pisarello ha assegurat que vol ser respectuós amb el procés d’altres partits: “Esperarem que es formalitzi la decisió. Però si serveix per avançar en acords en matèria de transport públic, com la connexió del tramvia, seria un canvi positiu”, ha afirmat.

Publicitat

ERC Barcelona celebrarà aquest divendres una assemblea on Bosch, que lidera el grup republicà al consistori, parlarà a la militància, que el va escollir en unes primàries al març, on va ser l’únic candidat.

Et pot interessar  Barcelona es prepara per acollir durant una setmana el debat mundial sobre el futur i la preservació dels oceans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut