Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Maria Vila acompanyarà Graupera en la candidatura municipal

El guanyador de les Primàries Barcelona, Jordi Graupera, ja té qui l’acompanyarà com a número dos en la llista de Barcelona Capital. En una roda de premsa a l’Ateneu Barcelonès […]

Joan Solé
Joan Solé 19/12/2018

El guanyador de les Primàries Barcelona, Jordi Graupera, ja té qui l’acompanyarà com a número dos en la llista de Barcelona Capital. En una roda de premsa a l’Ateneu Barcelonès el filòsof ha anunciat que l’escollida és Maria Vila, advocada especialitzada en el dret privat comparat i fundadora, l’any 2014, de Drets.cat.

La victòria per més d’un 50% en la primera volta de les Primàries permet a Graupera escollir no només el número 2, sinó també el 3, on hi serà la doctora en Traducció i Interpretació i llicenciada en Comunicació Audiovisual Diana Coromines.

Barcelona és Capital demana el vot per Adrià Alsina

L’exsecretari nacional de l’ANC, i segon candidat més votat a la primera volta de les Primàries Barcelona, Adrià Alsina, és la figura més agrada a la candidatura de Graupera. Segons el filòsof, Alsina “és un talent que el sobiranisme no es pot permetre el luxe de desaprofitar”. En aquest sentit, ha anunciat que avui “formalment” l’equip de Barcelona és Capital li dona suport perquè volen “discrepància, conversa i talent”: “Ell té els coneixements, audàcia i coratge. El volem treballant amb nosaltres”.