Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Maria Vila acompanyarà Graupera en la candidatura municipal

L’advocada i fundadora de Drets.cat farà tàndem amb el filòsof

|

- Publicitat -

El guanyador de les Primàries Barcelona, Jordi Graupera, ja té qui l’acompanyarà com a número dos en la llista de Barcelona Capital. En una roda de premsa a l’Ateneu Barcelonès el filòsof ha anunciat que l’escollida és Maria Vila, advocada especialitzada en el dret privat comparat i fundadora, l’any 2014, de Drets.cat.

La victòria per més d’un 50% en la primera volta de les Primàries permet a Graupera escollir no només el número 2, sinó també el 3, on hi serà la doctora en Traducció i Interpretació i llicenciada en Comunicació Audiovisual Diana Coromines.

Publicitat

Barcelona és Capital demana el vot per Adrià Alsina

L’exsecretari nacional de l’ANC, i segon candidat més votat a la primera volta de les Primàries Barcelona, Adrià Alsina, és la figura més agrada a la candidatura de Graupera. Segons el filòsof, Alsina “és un talent que el sobiranisme no es pot permetre el luxe de desaprofitar”. En aquest sentit, ha anunciat que avui “formalment” l’equip de Barcelona és Capital li dona suport perquè volen “discrepància, conversa i talent”: “Ell té els coneixements, audàcia i coratge. El volem treballant amb nosaltres”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut