Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

L’unionisme explota de ràbia per un tuit satíric de Joan Coma sobre l’exèrcit desplegat a Catalunya

|

- Publicitat -

Joan Coma sap què és la repressió i l’acarnissament de l’unionisme i dels tentacles de l’Estat. Coma va ser investigat per l’Audiència Nacional i després per un jutjat d’instrucció de Vic, per afirmar, durant un ple del passat mandat municipal, que per fer una truita calia trencar ous, en al·lusió a la independència. Va arrbar a ser acusat per incitació a la sedició, desobediència o prevaricació, ja que l’Estat va considerar que aquella expressió era tot un crit de revolta violent.

Lluny d’arronsar-se, el regidor de la CUP a VIc segueix escrivint el que pensa a Twitter i de nou ha fet enrabia d’allò més a l’unionisme. Coma va publicar el dilluns passat un tuit on demanava tossir “a la cara” a l’Exèrcit si acudia a Catalunya pel coronavirus.

Publicitat

“Si veiem l’exèrcit abracem-los fort, tossim-los a la cara. Potser així se’n van d’aquí i no tornen més”. Ara, el seu compte està limitat al públic en general. Tot i això, tant les xarxes com la caverna mediàtica està carregant durament contra ell.

Et pot interessar  Estrada planteja el 12-M com un "plebiscit" entre una política "dependent de l'Estat" i "un nou rumb"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut