Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

L’oposició demanarà a Colau que expliqui qui li va oferir acabar la carrera “fàcilment”

L'alcaldessa va assegurar a TV3 que fou "una directiva d'una multinacional"

|

- Publicitat -

L’autopolèmica encetada per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en la qual una directiva d’una multinacional que sabia que li faltaven uns crèdits per acabar la carrera li va oferir acabar la universitat “fàcilment”.

Aquesta persona, que la mateixa Colau descriu com “una persona que no diries mai” qui és, és el moll de l’os perquè l’oposició s’articuli en bloc per demanar explicacions a la líder de l’executiu municipal. El format amb el qual s’exigirà a l’alcaldessa que respongui encara està per veure.

Publicitat

La Universitat de Barcelona “no permet” que es dubti de la seva honorabilitat

La UB va emetre ahir vespre un ‘fil’ a Twitter on també demana explicacions a Colau per les seves “insinuacions”: No podem permetre cap ombra de dubte sobre les nostres titulacions. Esperaríem que qualsevol sospita sigui denunciada però de manera clara i puntual. No podem permetre que es dubti de l’honorabilitat de la Universitat, PAS, PDI i estudiants. L’esforç i la dedicació són les úniques vies per aprovar els títols universitaris. Demanem responsabilitat i rigor als nostres polítics, i els convidem a denunciar qualsevol acció fraudulenta si en tenen coneixement”.

Et pot interessar  El ple de Barcelona tomba el pressupost i Collboni anuncia una qüestió de confiança per tenir-lo aprovat el 2 de maig
Publicitat

Opinió

Minut a Minut