Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

L’oposició demanarà a Colau que expliqui qui li va oferir acabar la carrera “fàcilment”

L’autopolèmica encetada per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en la qual una directiva d’una multinacional que sabia que li faltaven uns crèdits per acabar la carrera li va oferir acabar […]

Joan Solé
Joan Solé 14/09/2018
Ada Colau, en una imatge d'arxiu

L’autopolèmica encetada per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en la qual una directiva d’una multinacional que sabia que li faltaven uns crèdits per acabar la carrera li va oferir acabar la universitat “fàcilment”.

Aquesta persona, que la mateixa Colau descriu com “una persona que no diries mai” qui és, és el moll de l’os perquè l’oposició s’articuli en bloc per demanar explicacions a la líder de l’executiu municipal. El format amb el qual s’exigirà a l’alcaldessa que respongui encara està per veure.

La Universitat de Barcelona “no permet” que es dubti de la seva honorabilitat

La UB va emetre ahir vespre un ‘fil’ a Twitter on també demana explicacions a Colau per les seves “insinuacions”: No podem permetre cap ombra de dubte sobre les nostres titulacions. Esperaríem que qualsevol sospita sigui denunciada però de manera clara i puntual. No podem permetre que es dubti de l’honorabilitat de la Universitat, PAS, PDI i estudiants. L’esforç i la dedicació són les úniques vies per aprovar els títols universitaris. Demanem responsabilitat i rigor als nostres polítics, i els convidem a denunciar qualsevol acció fraudulenta si en tenen coneixement”.