Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

L’ombra del rebrot cau sobre Barcelona: triplica els positius de Covid-19

|

- Publicitat -

La ciutat de Barcelona gairebé va triplicar els casos de covid-19 la setmana passada, passant de 164 a 458, sobretot entre els joves i persones de mitjana edat en trobades familiars i d’amistats. Els dos districtes amb més increment han estat l’Eixample i Sants-Montjuïc. En total hi ha 24 “petits brots controlats” de com a mínim quatre persones.

L’alcaldessa, Ada Colau, ha dit que la situació és “preocupant”, però “no alarmant” ni comparable amb la comarca del Segrià. No obstant, l’Ajuntament ha decidit reactivar un dels anomenats ‘hotels salut’ per permetre el confinament adequat a alguns infectats, i ha demanat a la Generalitat que incrementi els 120 rastrejadors del coronavirus a tot Catalunya.

Publicitat

L’Hospitalet al punt de mira

Pel que fa a la regió metropolitana sud, han sumat 29 nous casos respecte a l’últim balanç. Això són 123 menys respecte als 152 de nous registrats en les dades de dissabte. Des de l’inici de la pandèmia, s’han registrat en aquesta regió 14.007 casos. En aquesta àrea s’hi inclou l’Hospitalet de Llobregat, municipi on s’ha constatat un augment de positius en l’última setmana. La retrospectiva de casos dels últims dies, sense incloure els tests serològics, mostra quatre casos corresponents al 12 de juliol, 19 a l’11 de juliol, 107 al 10 de juliol i 90 al 9 de juliol.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut