Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Lleida i set localitats més confinades totalment a partir de mitjanit

A més de la capital hi ha: Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona, La Granja d’Escarp, Massalcoreig i Torres de Segre.

Frederic Sabartés 12/07/2020
Pla obert de la consellera de Salut, Alba Vergés, i l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, durant la roda de premsa d'aquest divendres a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, el 3 de juliol de 2020. (Horitzontal)

El Procicat de la Generalitat ha anunciat que, pel rebrot de coronavirus, el confinament domiciliari a la capital del Segrià i set poblacions més. Així s’ha explicat en roda de premsa a la Delegació de Govern a Lleida encapçalada pels consellers de Salut i d’Interior de la Generalitat, Alba Vergés i Miquel Buch.

A part de Lleida, Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona, La Granja d’Escarp, Massalcoreig i Torres de Segre. També de les EMD de Sucs i Raïmat són les poblacions afectades.

El text de la resolució diu que “queda prohibida tota sortida i entrada” de les esmentades poblacions, tret dels desplaçaments per motius laborals per raó de serveis que es considerin essencials.

Ara, fins a nova ordre, (previsiblement 15 dies si s’acompleixen les mesures) la població ha de romandre al seu domicili i evitar la circulació per les vies públiques. No es podran fer trobades familiars i reunions de més de 10 persones. Se suspèn l’obertura al públic de locals i equipaments culturals i parcs infantils i se suspenen les activitats d’hoteleria i restauració, només a domicili.