Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Lleida i set localitats més confinades totalment a partir de mitjanit

|

- Publicitat -

El Procicat de la Generalitat ha anunciat que, pel rebrot de coronavirus, el confinament domiciliari a la capital del Segrià i set poblacions més. Així s’ha explicat en roda de premsa a la Delegació de Govern a Lleida encapçalada pels consellers de Salut i d’Interior de la Generalitat, Alba Vergés i Miquel Buch.

A part de Lleida, Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona, La Granja d’Escarp, Massalcoreig i Torres de Segre. També de les EMD de Sucs i Raïmat són les poblacions afectades.

Publicitat

El text de la resolució diu que “queda prohibida tota sortida i entrada” de les esmentades poblacions, tret dels desplaçaments per motius laborals per raó de serveis que es considerin essencials.

Ara, fins a nova ordre, (previsiblement 15 dies si s’acompleixen les mesures) la població ha de romandre al seu domicili i evitar la circulació per les vies públiques. No es podran fer trobades familiars i reunions de més de 10 persones. Se suspèn l’obertura al públic de locals i equipaments culturals i parcs infantils i se suspenen les activitats d’hoteleria i restauració, només a domicili.

Et pot interessar  Bon ambient a Lleida per la diada de Sant Jordi malgrat ser dia laboral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut