Diumenge, 5 de desembre de 2021 - Edició 1228
La República

L’alcalde d’Argentona de la CUP reconeix actituds “masclistes” després de ser acusat de grapejar els pits d’una dona

L’alcalde ha demanat disculpes després que l’hagin acusat de d’assetjar una amiga de la seva parella en 3 ocasions

Avatar
Agències 03/03/2020
L'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, a la porta de l'Ajuntament, el 13 de setembre de 2017. (horitzontal)

L’alcalde d’Argentona, cupaire ell, ha reconegut a través de les xarxes socials haver tingut actituds “masclistes i sexistes” fa uns anys. La confessió arriba després que aquest dilluns un perfil anònim a Twitter l’acusés d’haver-la grapejat en diverses ocasions, quan era parella d’una amiga seva.

L’ara alcalde diu que es vol disculpar de manera “sincera i honesta”, tot i que no ha volgut entrar a “justificar ni discutir” els detalls d’aquests episodis: “Ara em toca reflexionar molt i treballar per canviar. Cal erradicar el masclisme de la societat i jo no he estat conseqüent. Però vull canviar a millor. Em sap greu el perjudici que hagi pogut causar”.

L’alcalde respon així a un seguit d’acusacions de qui diu ser l’amiga d’una exparella seva, i que no ha desmentit. L’acusa d’haver-li grapejat els pits en almenys dues ocasions, durant una manifestació i també en una celebració de cap d’any. En una tercera ocasió, en una piscina, hauria intentat tornar a assetjar la noia, aquest cop sense èxit.