Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’Ajuntament no actuarà contra una plaga d’insectes repulsius a Nou Barris perquè són inofensius

Una veïna: "Si fóssim un barri més emblemàtic, l'Ajuntament ja hauria actuat"

|

- Publicitat -

Nou Barris, a Barcelona, està afectat per una plaga de Galeruca, de la família Chrysomelidae, és a dir, un escarabat petit. Tal com explica Betebé, els veïns han alertat d’aquesta invasió d’insectes que des de fa un parell de setmanes es propaga pels oms del barri.

La quantitat és tal que han de mantenir les finestres tancades durant la nit i, fins i tot, un cop passat l’insecticida s’arriben a escombrar de la quantitat de cadàvers que apareixen.

Publicitat

Els veïns es queixen que són molestes, sobretot a les nits, perquè busquen la llum.

“Si fóssim un barri més emblemàtic, l’Ajuntament ja hauria actuat”

El mitjà citat va parlar amb una de les veïnes afectades, la Mar López, que explica que quan va posar-se en contacte amb l’Ajuntament, li van dir que “com que no es tracta d’una plaga que afecti la salut de les persones, no es farà cap tractament”. En aquest sentit, el consistori descarta els tractaments químics, però diu que buscarà una alternativa per fer més resistents els arbres a aquest tipus de plagues. La veïna assegura que si fos “un barri més emblemàtic, l’Ajuntament sí que hauria actuat”.

Et pot interessar  ERC, PSC, Junts, comuns i PPC coincideixen a reclamar un millor finançament en el primer debat preelectoral del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut