Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

L’Ajuntament d’Olot retira el quadre de ‘La càrrega’ per ordre de la Junta Electoral

L’Ajuntament d’Olot ha retirat aquest matí el quadre de “La càrrega” de la façana del consistori, un espai cedit des de fa mesos al col·lectiu de l’Assemblea d’Artistes de la […]

Agències 11/04/2019
L'estat en què ha quedat el mural 'La Manada' d'Olot

L’Ajuntament d’Olot ha retirat aquest matí el quadre de “La càrrega” de la façana del consistori, un espai cedit des de fa mesos al col·lectiu de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa on exposen periòdicament diferents interpretacions de l’obra de Ramon Casas.

L’alcalde, Josep Maria Corominas, ha explicat a les xarxes socials que ho han fet per donar compliment al requeriment de la Junta Electoral de la zona on s’instava la retirada de símbols independentistes i ha denunciat que és “un nou exercici contra la llibertat d’expressió”.

El requeriment el van rebre la setmana passada i l’equip de govern hi va presentar recurs demanant que s’especifiqués el tipus de símbols que calia retirar.
El passat 1 d’abril també van retirar la pancarta en suport als líders independentistes presos i la van traslladar a l’edifici del costat.