Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’activista sensesostre que volia recriminar la gestió de Colau denuncia que li han trencat el llavi

|

- Publicitat -

L’activista sensesostre, Lagarder Danciu, ha irromput aquest matí en el debat sobre habitatge entre els alcaldables de Barcelona per denunciar la precària situació i la manca d’atenció dels sensesostre durant la legislatura d’Ada Colau.

Publicitat

Després d’un episodi on la mateixa alcaldessa, en conversa amb Maragall, deia que aquest noi “està molt malament”, Lagarder ha penjat un vídeo al seu compte de Twitter denunciant que li han donat un cop de puny: “A l’entrada m’han donat un cop de puny. Aquesta esquerra, aquests pocavergonyes, els estómacs agraïts que no volen que se sentin les veus crítiques del carrer”.

Segons exposa, durant aquesta legislatura “més de 200 persones sense llar han mort al carrer”, una xifra que, apunta “si li quedés decència” a Colau “no es presentaria”: És una venuda de les empreses, com la de Florentino Pérez que gestiona un alberg de gent sense llar. No volen que se senti aquesta crítica, han muntat un paripé per netejar-se la cara. No és esquerra, és feixisme. Se suposa que representen els drets de la gent trepitjada. Benvinguts a l’espectacle d’Ada Colau a Barcelona”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut