Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La dualitat de Valls sobre el PP: Nega una coalició però no descarta “possibles pactes”

|

- Publicitat -

El regidor de l’Ajuntament de Barcelona i líder de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls, ha tancat la porta a que la seva formació –que a les eleccions municipals va col·ligar-se amb Cs tot i acabar trencant poc després- concorri junt al PPC al 14-F. En una entrevista al Cafè d’Idees de La2 i Ràdio 4, Valls ha assegurat que no s’hi veu compartint papereta amb els populars a les properes eleccions al Parlament. “No he vingut per a acabar en una llista del Partit Popular. Es pot parlar de pactes però no així. No estic aquí per acabar donant suport al PP o estar en la seva llista”, ha dit, responent així als rumors que el situaven negociant una possible coalició.

A més, Valls ha explicat que no sap a qui votarà el 14-F i creu que a Catalunya “molts constitucionalistes estan orfes” de partit. Així, després de criticar algunes posicions del PPC, ha recordar les seves diferències amb Cs –que el van portar a estripar la coalició de forma traumàtica només unes setmanes després de les municipals-, i ha carregat contra el PSC pels seus posicionaments. “El PSC amb qui vol governar? Amb ERC, com a Madrid? Amb JxCat, com a la Diputació? Calen idees clares i regles del joc, i això és el que li ha passat al PSC, que no té les idees clares”, ha etzibat.

Publicitat

Per últim, Valls ha negat que estigui pensant en tornar a França, on va ser primer ministre del govern, després del seu fracàs a les passades eleccions municipals i no haver pogut estar alcalde de Barcelona.

Et pot interessar  Cs s'enfonsa: no arriben a un pacte amb el PP per a concórrer junts al 12-M i Vázquez plega de la secretaria general de Ciutadans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut