Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La directora de Protecció Civil deixa de mentidera Ada Colau

|

- Publicitat -

Ja són efectives les restriccions a la ciutat de Barcelona, la seva àrea metropolitana, al Segrià i La Noguera. Per parlar-ne i resoldre dubtes, la directora general d’Emergències de la Generalitat, Isabel Ferrer, ha visitat els estudis de Rac1 aquest matí durant el programa ‘Via Lliure’.

Durant la seva intervenció, Ferrer ha deixat de mentidera l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en contradir les seves declaracions. La comú havia assegurat que el Govern de Catalunya no havia anunciat les mesures al consistori català. Colau ha arribat a dir que “l’ajuntament de Barcelona “no sabia res” del pla contra la Covid-19 que preparava Salut. Ferrer ho ha desmentit.

Publicitat

La família de l’alcaldessa no segueix les recomanacions i viatja fora de Barcelona

A més, tal com explica Metropoli Abierta, la parella de Colau s’hauria saltat les recomanacions i hauria marxat de Barcelona amb els nens. L’alcaldessa no ho ha desmentit quan li han preguntat si Adrià Alemany havia fet les maletes i tan sols s’ha limitat a assegurar que ella no té previst abandonar Barcelona: “Jo sóc aquí, sense moure. El meu company sí que està amb els nens”.

Et pot interessar  Els comuns demanen a ERC que "esmeni el seu error" tirant enrere el PDU del Hard Rock
Publicitat

Opinió

Minut a Minut