Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Karl Jacobí fa un deplorable vídeo on pidola a la desesperada “dones” per tancar la seva llista

Karl Jacobí, l’empresari conservador i ultranacionalista espanyol, ha fet un vídeo on dona el seu e-mail i el seu contacte amb l’esperança de poder tancar la seva llista per a […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 16/04/2019

Karl Jacobí, l’empresari conservador i ultranacionalista espanyol, ha fet un vídeo on dona el seu e-mail i el seu contacte amb l’esperança de poder tancar la seva llista per a presentar-se a l’alcaldia de Barcelona.

Explica que demà s’acaba el termini per a presentar la llista electoral a la Junta Electoral provincial de Barcelona i que li falta gent. És per això que “demana ajuda”. Així doncs, pidola, sobretot, “dones com vosaltres” i adverteix que no compromet a res, simplement “és un formalisme, no tingueu por” i recorda que “no cal ser de Barcelona”. Així, dóna el seu telèfon mòbil perquè la gent el contacti per WhatsApp.

Karl Jacobí es va fer famós per insultar el president del Parlament, Roger Torrent, durant un acte al Círculo Equestre de Barcelona. Fa uns mesos va trencar amb el seu propi partit “Nosotros” i va decidir presentar-se de manera independent. Aquest mitjà també va poder parlar amb extreballadors seus i van explicar les males arts de l’empresari. Un personatge amb el que, fins i tot, s’havia especulat del seu possible llinatge nazi.