Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Karl Jacobí fa un deplorable vídeo on pidola a la desesperada “dones” per tancar la seva llista

Demà acaba el termini per presentar les candidatures i no té gent suficient

|

- Publicitat -

Karl Jacobí, l’empresari conservador i ultranacionalista espanyol, ha fet un vídeo on dona el seu e-mail i el seu contacte amb l’esperança de poder tancar la seva llista per a presentar-se a l’alcaldia de Barcelona.

Explica que demà s’acaba el termini per a presentar la llista electoral a la Junta Electoral provincial de Barcelona i que li falta gent. És per això que “demana ajuda”. Així doncs, pidola, sobretot, “dones com vosaltres” i adverteix que no compromet a res, simplement “és un formalisme, no tingueu por” i recorda que “no cal ser de Barcelona”. Així, dóna el seu telèfon mòbil perquè la gent el contacti per WhatsApp.

Publicitat

Karl Jacobí es va fer famós per insultar el president del Parlament, Roger Torrent, durant un acte al Círculo Equestre de Barcelona. Fa uns mesos va trencar amb el seu propi partit “Nosotros” i va decidir presentar-se de manera independent. Aquest mitjà també va poder parlar amb extreballadors seus i van explicar les males arts de l’empresari. Un personatge amb el que, fins i tot, s’havia especulat del seu possible llinatge nazi.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut