Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Junts i Cs tanquen un acord de govern amb el PSC a Vilafant

El regidor de Junts per Vilafant i la regidora de Cs donen suport a la investidura de la candidata del PSC i formaran part del govern municipal

|

- Publicitat -

Continuen els acords, els pactes i les negociacions arran de les eleccions municipals del passat 28 de maig, amb la mirada fixada en el pròxim 17 de juny, quan la majoria d’ajuntaments celebraran el ple d’investidura. Per això, aquestes setmanes estan veient-se pactes i combinacions de partits ben estranyes, com ara a Vilafant (Alt Empordà), on Junts per Vilafant i Ciutadans han tancat un pacte de govern perquè el PSC governi al poble els pròxims 4 anys.

Els comicis del 28 de maig a Vilafant van donar la victòria al PSC, que va ser el partit més votat amb 5 regidors. Davant aquest panorama, el regidor de Junts per Vilafant, Francesc Gaspar i la regidora de Ciutadans, Rebeca López, que d’altra banda és l’única representant del partit a la demarcació de Girona, han acordat tancar un pacte de govern per tal de donar suport a la candidata socialista, Montse De La Llave, i formar part del govern municipal amb els regidors socialistes, segons informa ‘Empordà Info‘.

Publicitat

Malgrat les diferències entre els partits, els programes electorals presentaven molts punts en comú, motiu pel qual l’acord al qual han arribat permet plantejar un projecte de futur que posi en el centre el desenvolupament sostenible, el progrés social i el creixement econòmic.

Et pot interessar  El corresponsal de París de RTVE nega la catalanitat de la Catalunya Nord i fa befa que Puigdemont se senti "com a casa" a Elna
Publicitat

Opinió

Minut a Minut