Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Imatges] Estat de setge: l’exèrcit espanyol es passeja metralleta en mà per Vilafranca

|

- Publicitat -

L’Estat espanyol marca paquet a Catalunya en el context d’unes sentències immediates que poden suposar l’espurna perquè el poble català es torni a empoderar com ho va fer l’1-O i surti al carrer en massa.

Un nombrós escamot de l’exèrcit espanyol de terra s’ha passejat avui per Vilafranca del Penedès davant l’estupefacció i incredulitat dels conciutadans de la vila.

Publicitat

Tal com es pot veure en aquestes imatges, els soldats s’han desplaçat per la capital de la comarca ben visibles i armats amb grans i voluminoses metralletes. Han entrat a un supermercat amb l’uniforme de guerra i, fins i tot, s’han assegut a una terrassa d’un bar a beure cervesa deixant les ciclòpies armes a terra.

Alguns fons expliquen que podrien ser legionaris que vénen de França i van cap a Granada. La república ha pogut parlar amb el bar on bevent els militars i, després de fortes dificultats per comunicar-nos tant en català com en castellà, han confirmat la presència dels legionaris.

Diferents ciutadans han fet fotos i algunes d’elles han estat enviades a la redacció d’aquest diari. Els fets han passat al migdia d’avui dissabte.

Et pot interessar  Gràcies a Colau: L’alcalde Collboni confraternitza amb l’exèrcit espanyol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut