Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Greu crisi a Ciudadanos: La direcció contradiu Carrizosa i el partit trenca amb Valls

|

- Publicitat -

Greu crisi a Ciudadanos. Avui, després de la reunió de l’Executiva Permanent del partit d’ultradreta, Inés Arrimadas ha explicat que la formació ha decidit trencar amb Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona i tindrà grup propi. Se separen tres a tres i ho ha justificat dient que ells “son la veu del constitucionalisme”.

Intentant suavitzar la situació, ha recalcat que les votacions al consistori seran “similars” a les que facin els membres de la candidatura de Valls. “Volem veu pròpia a l’Ajuntament de Barcelona”, ha conclòs i ha assegurat que Cs no ha “negat mai” la seva discrepància amb les posicions de Valls.

Publicitat

Una decisió que desautoritza Carrizosa

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, va assegurar ahir que el partit seguiria treballant amb Manuel Valls malgrat haver votat diferent en la investidura d’Ada Colau com a alcaldessa de Barcelona: “Compartim valors, compartim programa i estem disposats a col·laborar”. Unes paraules que ja han quedat absolutament desautoritzades per la direcció des de Madrid.

Un fundador de Cs demana que Valls lideri el partit

D’altra banda, agreujant la situació, amb el seu característic to vehement, tronat i bel·licós, un dels fundadors de Ciudadanos, Arcadi Espada, en un article a El Mundo demana a Manuel Valls que lideri el partit taronja, lloa que hagi fet alcaldessa Colau com un mal menor justificat per evitar un alcalde independentista, assegura que Alberto Carlos Rivera i Valls no es parlen i que el francès hauria de liderar el partit.

Et pot interessar  L’Ajuntament de Barcelona omet la senyera en el cartell promocional de la diada de Sant Jordi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut