Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Graupera ja té hora i lloc per contraprogramar el debat Colau-Valls

La candidatura de Jordi Graupera, Barcelona és Capital, s’ha proposat contraprogramar amb fermesa el debat organitzat per Salvados de La Sexta on només hi participarà l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, […]

Joan Solé
Joan Solé 05/04/2019
Jordi Graupera, durant una entrevista a 'LaRepública.cat'

La candidatura de Jordi Graupera, Barcelona és Capital, s’ha proposat contraprogramar amb fermesa el debat organitzat per Salvados de La Sexta on només hi participarà l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el representant de Ciudadanos, Manuel Valls.

Aquest exercici d’invisibilització de les altres candidatures municipals va tenir la rèplica de Graupera qui, mitjançant Twitter, va llençar la idea de fer un debat alternatiu amb les altres opcions polítiques. Una proposta que ja té concreció: Serà aquest diumenge 7 d’abril a les 21h al Restaurant Cats (c/ Bruc, 46) i serà moderat pels periodistes Joan Maria Pou i Marina F. Torné. Tot i que cap de les candidatures ha confirmat la seva assistència.

Barcelona és Capital recapta 30.000€ a xarxes en una setmana

La llista sorgida de les Primàries també va guanyant múscul econòmic. Segons apunta la candidatura, la crida a fer aportacions per dotar de recursos la campanya ha tingut una molt bona resposta amb la recaptació de 30.000€. Una xifra que esperen superar aviat i assolir els 50.000€.

El 93% de les donacions han provingut directament de la crida que candidats i voluntaris han fet a les xarxes socials mitjançant el seu portal web.