Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Graupera es reivindica com el “vot proposta” en un Casinet d’Hostafrancs ple de voluntaris

|

- Publicitat -

El candidat de Barcelona és Capital, Jordi Graupera, ha reivindicat el projecte sorgit de les Primàries Catalunya com un “vot de proposta” i no pas com un “vot de càstig”: “Som el vot del plaer culpable, la indulgència que fas quan tens ganes de fer les coses amb les quals creus”.

En un Casinet d’Hostafrancs ple amb 300 voluntaris que participaran en la campanya municipal que comença el 10 de maig, Graupera ha avisat que “ens ho juguem tot” perquè, assegura, “els nostres partits han arribat a la conclusió que poden canviar el discurs a mitja cursa i no passa res perquè els votarem igual”. En to de sorna, ha augurat que si es normalitza aquesta tolerància amb les formacions majoritàries a les eleccions municipals vinents “no ens presentaran un socialista de 80 anys, ens presentaran una patata amb un cartell, però ens diran que és la nostra patata. Votarem el que sigui que ens presentin”.

Publicitat

El cap de llista ha explicat que “sempre” se’ls hi ha dit que no guanyaran les eleccions amb el millor projecte o candidat; “es guanyen amb temps a la televisió, posant el tio més llest a controlar Catalunya Ràdio, TV3 i RAC1. Nosaltres venim a demostrar que és mentida”.

En aquest sentit, el filòsof ha asseverat que “venim a demostrar que és mentida”: “Paguem el preu de ser impopulars perquè no fem cap concessió, i no en farem perquè no votarem allò que no creiem”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut