Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Gala Pin fitxa per una fundació subvencionada per Colau

|

- Publicitat -

La nova política fa temps que ja és vella. L’exregidora de l’Ajuntament de Barcelona dels comuns, Gala Pin, és la protagonista del cas de portes giratòries més escandalós de l’entorn de Barcelona en Comú Podem.

L’exregidora de Participació no va voler repetir a les llistes a les últimes eleccions municipals abandonat el vaixell de manera precipitada i per sorpresa de molts dels seus companys de files. Uns mesos més tard ja té on aterrar: segons explica el diari MetropoliAbierta, la de Ciutat Vella ha fitxat per la Fundación Goteo, plataforma subvencionada per l’ajuntament del que ella formava part i que encara presideix Ada Colau.

Publicitat

Aquesta fundació va rebre diverses subvencions durant el primer govern dels comuns mentre Pin exercia de regidora. La partida més grandiloqüent va ser de 136.000 euros, aprovada per l’ajuntament de la ciutat comtal als acords de govern de novembre de 2017.

Segons el mitjà citat, també hi ha les subvencions atorgades a la Fundación Goteo des de l’Institut de Cultura de Barcelona (Icub) que justament l’exregidora va capitanejar durant el passat mandat com a vicepresidenta. L’organisme públic va lliurar almenys 23.056 euros a Goteo a través de subvencions públiques.

Et pot interessar  ERC, Junts, CUP i comuns registren al Parlament una declaració de suport als encausats de Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut