Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Ferran Mascarell: “No descarto ser alcalde de Barcelona”

Quim Forn té ganes d'implicar-se a les municipals de Barcelona i crec que podrà tenir-hi un lloc rellevant

|

- Publicitat -

Ferran Mascarell, el delegat de la Generalitat a Madrid, ha estat entrevistat aquest matí a Catalunya Ràdio al programa El Suplement.

El seu nom ha sonat com a possible candidat escollit per La Crida per a presentar-se a Barcelona com a força transversal independentista i fer front a la possible irrupció de Manuel Valls, recolzat pels poders fàctics espanyols.

Publicitat

Sobre les municipals a Barcelona s’ha centrat una part de l’entrevista i Mascarell ha explicat que no descarta ser alcalde de Barcelona: “si l’oportunitat es presenta, hi seré”. Tot i això ha volgut deixar clar que, a hores d’ara, “la Crida no tindrà alcaldable propi. L’altra cosa és que puguem articular una candidatura sorgida de molts dels àmbits del sobiranisme”.

La idea és aglutinar forces per fer front a l’unionisme a Barcelona: “Hi ha una operació d’estat perquè Manuel Valls sigui alcalde de Barcelona. Es vol trencar el sobiranisme per molts llocs, és el que buscava el 155”.

El PDeCAT havia filtrat l’opció que Joaquim Forn encapçalés la seva llista. Mascarell reconeix que “ell té ganes d’implicar-se a les municipals de Barcelona. Crec que podrà tenir-hi un lloc rellevant”.

Et pot interessar  Llibres i roses omplen de nou la Rambla de Barcelona per Sant Jordi: "És una tradició i s'hauria de fer sempre"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut