Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Reunió d’urgència entre Artadi i Bel per la candidatura de la Crida a Barcelona

La possible candidatura de la Crida per Barcelona encara no està descartada. Segons ha pogut saber La República, la consellera de Presidència, Elsa Artadi, ha trucat l’exdiputat de Junts pel […]

Joan Solé
Joan Solé 28/12/2018

La possible candidatura de la Crida per Barcelona encara no està descartada. Segons ha pogut saber La República, la consellera de Presidència, Elsa Artadi, ha trucat l’exdiputat de Junts pel Sí, Germà Bel, per fer una reunió d’urgència i definir si finalment el projecte encetat per Puigdemont, Jordi Sànchez i Quim Torra es presentarà a les eleccions municipals.

Si ahir el professor d’economia descartava una possible candidatura per la manca de temps per gestionar el projecte, situació que avui relatàvem en aquest article d’opinió, l’escenari ha canviat totalment amb la trucada personal d’Artadi: un dels noms que ha sonat amb més força per encapçalar la llista municipal. Un gest ha agafat per sorpresa.

Entre aquest joc de trucades també hi ha la del candidat Ferran Mascarell, qui, segons les fonts consultades ha contactat amb Bel per mirar de trobar una data on trobar-se.