Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

ERC Puigcerdà vol que “les forces d’ordre públic” persegueixin els autors d’unes pintades independentistes

|

- Publicitat -

Esquerra Republicana de Puigcerdà ha fet públic un comunicat en referència a “les pintades aparegudes en motiu del segon aniversari de l’1-O” al municipi.

El grup municipal afirma que “no podem admetre les accions de protesta que s’han efectuat aquesta passada nit al municipi” i asseguren que aquesta protesta independentista “ens desacrediten davant la resta del país”.

Publicitat

Expliquen que el mobiliari urbà “és de tots” i que, per tant, “el dret a la llibertat d’expressió no pot estar per sobre del respecte a l’altre”.

Aprofiten les pintades per a demanar més policia local i Mossos i “esperen” que “les forces d’ordre públic puguin esclarir els fets”.

Davant les queixes a les xarxes, Nadal Cabiscol, president d’ERC a Puigcerdà, lluny de rectificar, ha tret pit: “S’està denunciant un acte d’incivisme a tota la vila amb pintades a carrers i mobiliari. Hi ha moltes maneres de manifestar-se, però no així”.

El periodista Carles Heredia ha publicat algunes de les pintades que pretén fer perseguir ERC de Puigcerdà.

Nota de premsa d’ERC respecte als fets ocorreguts:

Et pot interessar  Junts i ERC presenten vots particulars a l'informe del PP contra l'amnistia que s'aprovarà dilluns al Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut