Divendres, 19 d'agost de 2022 - Edició 1485
La República

El sistema intern de la UB deixa contra les cordes la versió de Colau

Ernest Pons, vicerector de comunicació de la Universitat de Barcelona, ha deixat clar que el sistema d’autogestió de la UB fa “inversemblant” que l’alcaldessa de Barcelona fou temptada d’acceptar per […]

Joan Solé 14/09/2018
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona

Ernest Pons, vicerector de comunicació de la Universitat de Barcelona, ha deixat clar que el sistema d’autogestió de la UB fa “inversemblant” que l’alcaldessa de Barcelona fou temptada d’acceptar per part d’una “directiva d’una multinacional” per aprovar la carrera “fàcilment”.

Segons Pons, els protocols interns de la universitat estan monotoritzats i són controlats per persones que “no són qualsevol”: “la universitat s’autogestiona, no intervé ningú innocentment. La gestió de qualitat interna estan validats, són equiparables a sistemes internacionals, és un sistema que té l’acreditació d’auditories externes. No ho entenc, no imagino exactament que està insinuant”.

La UB, que ha tornat a demanar explicacions a Colau, ha exigit que l’alcaldessa expliqui quins varen ser els fets per saber què ha d’investigar: “Que ens digui exactament aquesta casuística que ha explicat”.?