Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El PSC de Viladecans fa xantatge emocional als carrers a favor dels pressupostos i s’oblida dels presos

Atenció a la pancarta que es pot veure enmig de la ciutat

|

- Publicitat -

Carles Ruíz, alcalde de Viladecans del PSC i ala dura unionista fidel al PSOE (n’és membre de la Comisión Ejecutiva Federal), ha decidit iniciar una campanya als carrers de la ciutat del Baix Llobregat fent un vil xantatge emocional als ciutadans i manipulant la seva opinió pública.

Entre les carpes que munta fent proselitisme del PSOE ara l’ha precedit unes pancartes per la ciutat que demanen en castellà un “sí a los pressupuestos generales de el estado” i ho fa “por el bienestar de la mayoría”. Cal recordar que l’Ajuntament de Viladecans en mans de Ruíz va fer esborrar i retirar tota la campanya del referèndum de l’1-O. També ha estat una constant i obsessió de l’alcalde socialista retirar els llaços grocs del carrer.

Publicitat

Evidentment, Carles Ruíz, s’oblida dels presos polítics i la situació de setge que viu Catalunya per haver iniciat un camí democràtic i pacífic cap a la seva llibertat. Un pressing innecessari que genera decisió i enfrontament.

A més, cal recordar que la repressió estatal ha tocat de ben a prop la ciutat de Viladecans. Tamara Carrasco està reclosa per llei a la ciutat després d’haver estat detinguda i acusada de terrorisme per a pertànyer a un CDR.

https://twitter.com/PSCViladecans/status/1056134907246854145

Et pot interessar  Ultimàtum d'Aragonès a Sánchez: no hi haurà acords aquesta legislatura si no negocia el finançament singular
Publicitat

Opinió

Minut a Minut