Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

El PSC col·loca el germà de José Zaragoza a Viladecans

|

- Publicitat -

El PSC segueix fent i desfent al Baix Llobregat com si estigués a cal sogre. Gràcies a la manca d’unitat independentista ha ressorgit de les cendres i no ha reculat a l’àrea metropolitana a les últimes eleccions municipals.

Publicitat

Un dels feus socialistes és Viladecans, malgrat estar esquitxat pel cas Inipro, i el seu alcalde Carles Ruiz, està a l’executiva nacional del PSOE.

Al Congreso hi ha com a diputat José Zaragoza, un dels protagonistes del cas d’espionatge de La Camarga, i el seu germà, Miguel Zaragoza Alosno, és regidor a Molins de Rei, on també governa el PSC.

Resulta que l’exdona de l’alcalde socialista Jaume Montfort ha denunciat a Twitter que al ple municipal d’avui, en l’ordre del dia, al punt 8 s’explica que es nomena com a assessor d’espai públic a temps complet Miguel Zaragoza, dins de la Unitat de gestió administrativa i Relacions Laborals.

L’exdona de l’alcalde de Viladecans, a més, es pregunta “si aquest senyor té algun tipus d’estudis per exercir aquest càrrec” i també qüestiona “si està capacitat”. A més afegeix que “el Baix Llobregat, no es deslliura de les portes giratòries del PSOE-PSC per amistat i afinitat”. Àdhuc, per acabar, assegura que “hauria de renunciar als altres càrrecs que tingui”.

Et pot interessar  Viñuales reclama al Govern més habitatge públic i impulsar l'àrea metropolitana del Camp de Tarragona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió