Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

El PSC col·loca el germà de José Zaragoza a Viladecans

Miguel Zaragoza Alonso, a més, és regidor socialista a Molins de Rei

Redacció
Redacció 25/07/2019
Miguel Zaragoza, germà de José Zaragoza

El PSC segueix fent i desfent al Baix Llobregat com si estigués a cal sogre. Gràcies a la manca d’unitat independentista ha ressorgit de les cendres i no ha reculat a l’àrea metropolitana a les últimes eleccions municipals.

Un dels feus socialistes és Viladecans, malgrat estar esquitxat pel cas Inipro, i el seu alcalde Carles Ruiz, està a l’executiva nacional del PSOE.

Al Congreso hi ha com a diputat José Zaragoza, un dels protagonistes del cas d’espionatge de La Camarga, i el seu germà, Miguel Zaragoza Alosno, és regidor a Molins de Rei, on també governa el PSC.

Resulta que l’exdona de l’alcalde socialista Jaume Montfort ha denunciat a Twitter que al ple municipal d’avui, en l’ordre del dia, al punt 8 s’explica que es nomena com a assessor d’espai públic a temps complet Miguel Zaragoza, dins de la Unitat de gestió administrativa i Relacions Laborals.

L’exdona de l’alcalde de Viladecans, a més, es pregunta “si aquest senyor té algun tipus d’estudis per exercir aquest càrrec” i també qüestiona “si està capacitat”. A més afegeix que “el Baix Llobregat, no es deslliura de les portes giratòries del PSOE-PSC per amistat i afinitat”. Àdhuc, per acabar, assegura que “hauria de renunciar als altres càrrecs que tingui”.