Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El PP estudia l’entrada de Vox al govern municipal de València després del 23-J

Malgrat que el PP nega cap acord, l'entorn de l'extrema dreta dona per feta la seva entrada al consistori valencià

|

- Publicitat -

El PP estudia la manera de permetre l’entrada del partit d’extrema dreta Vox al govern municipal de València un cop passin les eleccions generals del 23-J. Els populars, que han vist com els pactes de govern amb els ultradretans els allunyen de la possibilitat de guanyar les eleccions espanyoles, canvien d’estratègia fent veure que posen distància amb Vox, tot i que per darrere els obren la porta d’entrada.

Tal com ha revelat el ‘Diari La Veu‘, l’executiu de María José Catalá encara no ha nomenat els regidors de cada àrea de l’Ajuntament de València, sinó que només ha dividit les principals funcions municipals en macrodepartaments provisionals que, si bé estan dirigits per regidors, aquests són encara en funcions. Un moviment sospitós tenint en compte que fa gairebé 20 dies que va prendre possessió del càrrec, i els desitjos expressats per la mateixa Catalá de governar en solitari (i, per tant, en minoria).

Publicitat

Un dels rumors més estès entre els treballadors del consistori valencià és que María José Catalá estaria endarrerint la formació d’un govern definitiu per facilitar l’entrada de Vox, però un cop passades les eleccions espanyoles, per tal de no perjudicar els resultats del PP. Segons el ‘Diari La Veu’, fonts pròximes al PP no només neguen que hi hagi cap pacte en aquest sentit, sinó que també reiteren la voluntat de governar en solitari. Tanmateix, des de l’entorn de l’extrema dreta es dona per feta la seva entrada al consistori valencià. 

Et pot interessar  VIDEO | Una dona ridiculitza Zaplana a l'entrada del jutjat: "Fes la cua!"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut