Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Denunciada la secretària general del PP de Barcelona per acomiadar una treballadora embarassada

|

- Publicitat -

Tot malament: la secretària general del PP a Barcelona, ​​Elisabeth Jiménez, ha estat denunciada per tenir com a dona de fer feines una immigrant sense papers, pagant-li per sota el salari mínim legal i que va acomiadar sense liquidació un mes després de saber que estava embarassada. Tot això ho assegura la perjudicada, que acaba de presentar davant els jutjats una demanda contra Jiménez.

Segons explica eldiario.es, aquesta dona hondurenya de 23 anys relata que va entrar a treballar per a la política del PP el febrer de 2019. Malgrat que no té permís de treball ni residència, Jiménez la va seleccionar per a tasques domèstiques i va acordar pagar-li 400 euros per quatre hores diàries de dilluns a divendres. Segons el salari mínim que va entrar en vigor el 2019, després de l’acord signat pel govern de Sánchez i Pablo Iglesias, va haver de pagar-li com a mínim 525 euros. A més, la responsable del Partit Popular no va fer front a cap quota de la Seguretat Social i va tenir a la treballadora en B, ja que la seva empleada no comptava amb permís per treballar a Espanya, com consta en la demanda.

Publicitat

Jiménez ha estat regidora de Ciutat Vella a Barcelona i és secretària general des del 2017 després de ser escollida sota la presidència del PP de Xavier García Albiol, ha estat notícia també recentment per haver-se manifestat al costat de Vox o Somatemps, tal com va fer el passat 9 de setembre, formacions encara més a la ultradreta que el PP.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut