Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Coronas destapa el joc brut de Colau contra la Generalitat usant els taxis

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha explicat als mitjans que ha enviat una carta al vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, demanant ajudes directes per al sector del taxi per la crisi generada pel coronavirus.

Resulta, però, que Ada Colau també és presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), entitat que, justament, estava negociant amb el ministeri espanyol de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a dur a terme aquestes ajudes.

Publicitat

Així ho ha destapat el regidor d’ERC a Barcelona, Jordi Coronas que, com la majoria de l’oposició a l’ajuntament de la ciutat comtal, no ha pogut dissimular a les xarxes l’esgotament que provoquen els constants tripijocs de Colau per expulsar-se responsabilitats i derivar-les a la Generalitat.

Coronas detalla en una piulada que “l’alcaldessa potser no sap que des de l’IMET (que depèn d’AMB que ella presideix) s’estava negociant això amb el ministre Abalos” el tema de les ajudes al sector del taxi.

El regidor republicà afegeix: “O potser el ministre ja els ha dit que nanai i per tapar-li les vergonyes ara reclama a la Generalitat?”.

Una vegada més, Colau, a través del joc brut dispara contra la Generalitat per blanquejar la mala gestió del Gobierno, ja que el seu partit en forma part.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut