Dissabte, 16 de gener de 2021 - Edició 905
La República

Coronas destapa el joc brut de Colau contra la Generalitat usant els taxis

L’alcaldessa del postureig: envia una carta a Aragonès per una petició que s’estava negociant amb entitats responsables del seu govern amb el Ministeri

Gerard Sesé
Gerard Sesé 19/11/2020
Pla mitjà de Jordi Coronas (ERC) a l'Ajuntament de Barcelona durant una roda de premsa. Imatge del 3/09/2019

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha explicat als mitjans que ha enviat una carta al vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, demanant ajudes directes per al sector del taxi per la crisi generada pel coronavirus.

Resulta, però, que Ada Colau també és presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), entitat que, justament, estava negociant amb el ministeri espanyol de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a dur a terme aquestes ajudes.

Així ho ha destapat el regidor d’ERC a Barcelona, Jordi Coronas que, com la majoria de l’oposició a l’ajuntament de la ciutat comtal, no ha pogut dissimular a les xarxes l’esgotament que provoquen els constants tripijocs de Colau per expulsar-se responsabilitats i derivar-les a la Generalitat.

Coronas detalla en una piulada que “l’alcaldessa potser no sap que des de l’IMET (que depèn d’AMB que ella presideix) s’estava negociant això amb el ministre Abalos” el tema de les ajudes al sector del taxi.

El regidor republicà afegeix: “O potser el ministre ja els ha dit que nanai i per tapar-li les vergonyes ara reclama a la Generalitat?”.

Una vegada més, Colau, a través del joc brut dispara contra la Generalitat per blanquejar la mala gestió del Gobierno, ja que el seu partit en forma part.

Relacionats