Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Colau critica que la Generalitat “ha provocat un conflicte amb el taxi”

Qualifica l'oferta catalana "d'irresponsable"

|

- Publicitat -

Tots els partits ja pensen i opinen clau ‘municipals 2019’ i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no és una excepció. Aquesta passada nit de divendres, la batlessa ha assegurat que la Generalitat “ha provocat un conflicte amb el sector del taxi amb la proposta de regulació dels VTC (vhícles de lloguer amb conductor) irresponsable”.

Cal recordar, però, que la proposta de regulació dels VTC de Colau (que va agradar al sector del Taxi i gens al model de negoci d’Ubers o Cabify) va quedar en res quan del Gobierno de la mà del secretari d’Estat d’Infraestructures Transport i Habitatge del Ministerio de Fomento, Pedro Saura, va traspassar el problema als “governs autonòmics”.

Publicitat

En un apunt al seu compte de Twitter, l’alcaldessa també va puntualitzar que “res justifica actes de violència” i va agrair la intervenció de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir un total de set persones per presumptes danys i desordres durant les protestes dels taxistes a Barcelona el divendres, i aquest dissabte al matí segueixen detinguts, han informat els Mossos a Europa Press.

Et pot interessar  Barcelona es prepara pel Sant Jordi: enguany es recuperarà la totalitat de la Rambla amb un nou repartiment "mes esponjat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut