Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Colau critica Batet per la suspensió dels presos polítics i s’oblida que el seu partit la va votar presidenta

|

- Publicitat -

La candidata de BComú a la reelecció com a alcaldessa, Ada Colau, ha titllat “d’incomprensible” i “d’error” que la Mesa del Congrés hagi suspès els diputats presos. Colau ha dit que el fet que jutges i polítics es passin la “pilota” per resoldre aquesta qüestió és un “exemple que alguna cosa no està funcionant bé”. En el marc del Barcelona Tribuna, la candidata de BComú a la reelecció ha criticat el que creu que és “un altre episodi de la judicialització”, que considera que “vulnera els drets” dels presos i “allunya de la solució” d’una qüestió que ha reiterat que és “política”. “Ens allunya del funcionament democràtic normal”, ha apuntat Colau, que ha apostat per obrir una nova etapa de diàleg.

Cal recordar que Meritxell Batet va ser elegida fa tres dies presidenta del Congrés gràcies a l’acord entre PSOE i Unides Podemos. En no aconseguir la majoria absoluta en primera votació, es va realitzar una segona on l’exministra sí que va aconseguir la majoria dels suports. Jaume Asens ha fet una piulada en la mateixa línia que Colau quan ell mateix va votar a favor de Batet.

Publicitat

Et pot interessar  Collboni diu que vol un acord pressupostari amb Colau però l'avisa que "primer van les polítiques i després les cadires"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut