Edició 2115

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 10 de maig del 2024
Edició 2115

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 10 de maig del 2024

Barcelona sanciona 123 persones per no obeir l’ordre de confinament

|

- Publicitat -

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha sancionat 123 persones i ha fet prop de 2.000 avisos a ciutadans al carrer durant el primer dia de vigència del reial decret llei d’estat d’alarma. Segons ha anunciat el tinent d’alcaldia de seguretat, Albert Batlle, diumenge també es van fer 3 actes d’inspecció i 250 avisos a locals. Batlle ha apel·lat la ciutadania perquè compleixi amb la normativa continguda en el real decret llei “que estableix en quines circumstàncies es poden produir desplaçaments en l’interior de la ciutat”.

LA ZBE en pausa

Publicitat

Ajornat l’inici del període sancionador de la Zona de Baixes Emissions Rondes Barcelona, previst inicialment per al pròxim 1 d’abril. Així ho ha reconegut aquest dilluns el tinent d’alcaldia de seguretat, Albert Batlle, que ha admès en relació a les multes que “determinades mesures s’hauran de posposar” arran del coronavirus. Per tant, la ZBE continua en vigència però res canviarà a partir de l’1 d’abril, que es continuarà sense sancionar com s’ha fet des de l’entrada en funcionament “atenent el moment d’excepcionalitat i seguint totes les recomanacions de les autoritats sanitàries amb l’objectiu compartit de limitar la propagació del covid-19”.

Et pot interessar  Colau critica que el 'lawfare' contra l'esquerra ha estat "tolerat" pel PSOE i li demana "cuidar les aliades"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut