Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Barcelona, camí al col·lapse: Els taxistes s’uneixen a la vaga de metges i docents del 25 de gener

|

- Publicitat -

Els taxistes han convocat una aturada de quatre hores a la Gran Via de Barcelona per dimecres i han anunciat que s’afegiran a la jornada de vaga convocada pel sector de l’educació i la sanitat del dia 25 de gener. Així ho ha anunciat aquest divendres el portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, que ha volgut deixar clar que aquest és “l’últim avís” perquè s’acabi amb el sistema de tarifes dinàmiques d’operadors com Free Now i la circulació de VTC que no compleixen els requisits del darrer decret llei.

En aquest sentit, Álvarez s’ha mostrat indignat amb el Departament de Territori, amb qui diu que ha trencat negociacions, després que hagin sorgit 1.173 llicències VTC encara amb un any de vigència. D’aquestes, calcula que la meitat són de les VTC tradicionals. “És una falta de respecte”, ha lamentat.

Publicitat

Aturada de de 10 h a 14 h 

Álvarez ha explicat que dimecres els taxistes estan cridats a estacionar els seus vehicles a la Gran Via entre deu del matí i dues del migdia i a afegir-se a una de les dues jornades de protestes convocades per metges i mestres de cara al 25 i 26 de gener.

El portaveu d’Élite Taxi ha comentat que la mobilització serà per defensar un sector públic com també ho és la sanitat i l’educació. Per això, ha convocat els taxistes a dos quarts de deu del matí a les Torres Venecianes i només s’oferiran serveis mínims per a emergències o per al trasllat de persones amb mobilitat reduïda.

 

Et pot interessar  Detenen a Barcelona un presumpte terrorista d'Estat Islàmic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut