Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Artadi esclata contra l’alcaldessa Colau i el PSC per ignorar les demandes dels taxistes

|

- Publicitat -

Elsa Artadi carrega novament contra l’alcaldessa Ada Colau i els seus socis del PSC. Aquesta vegada, per la seva reticència a atendre les demandes dels taxistes i usuaris de Barcelona. “Ho hem demanat per millorar la seguretat de taxistes i usuaris, però l’alcaldessa Colau i els seus socis del PSC s’hi neguen. És una mesura reclamada pel sector que ajudaria a combatre l’onada d’inseguretat que viu Barcelona”, ha publicat en una piulada la diputada de Junts.

Centenars de taxistes s’han aplegat aquest dimecres a primera hora del matí a la plaça Espanya de Barcelona per exigir que es puguin instal·lar càmeres de seguretat a l’interior dels vehicles. Els conductors han iniciat una marxa lenta fins a l’AMB, on es troba l’Institut Metropolità del Taxi (IMET), qui consideren que els ho impedeix per motius “polítics i ideològics”.

Publicitat

Els conductors han reclamat poder instal·lar càmeres a l’interior dels vehicles, ja que consideren que els dispositius de seguretat que tenen actualment estan “totalment desfasats” i “no funcionen bé”. Segons han dit, ho posen de manifest les agressions que diversos companys han patit en els últims mesos, que van des d’atacs amb navalles fins a intents de robatori. De fet, a la marxa hi havia diversos cartells on es llegia ‘Stop violència’, en suport a les agressions que han patit alguns taxistes.

Et pot interessar  Detenen a Barcelona un presumpte terrorista d'Estat Islàmic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut