Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Albiol abraça la proposta de la Generalitat perquè Barcelona i el seu entorn entri dilluns en una fase 0 avançada

|

- Publicitat -

L’alcalde de Badalona, ​​Xavier García Albiol, ha expressat el seu suport a la proposta de la Generalitat d’una fase 0 més flexible per a Barcelona i la zona metropolitana nord i sud després que l’evolució de les dades de la crisi hagin millorat en aquestes zones.

En un comunicat aquest dijous, Albiol ha explicat que ha participat en una reunió telemàtica amb la consellera de Salut, Alba Vergés; el conseller d’Interior, Miquel Buch; la consellera de Presidència, Meritxell Budó i alcaldes de municipis de les tres regions sanitàries de Barcelona.

Publicitat

“Podrem incorporar elements que ajudin a promoure l’activitat econòmica, com ara que per anar als comerços ja no caldrà cita prèvia, s’obriran les biblioteques municipals per a préstecs, es podran condicionar els centres educatius per a futures activitats, i obrir centres de culte amb aforament limitat”, ha destacat.

Albiol també ha dit que comparteix el criteri de l’ús obligatori de màscares en l’espai públic, com una mesura de protecció addicional per als ciutadans.

Així mateix, ha recordat que, tot i que la situació sanitària ha millorat, “cal seguir fent una crida a la ciutadania per no abaixar la guàrdia”.

 

Et pot interessar  Detenen un home al centre comercial Màgic de Badalona després de trencar els vidres d'un establiment amb una destral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut