Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Mor el president del Parlament Europeu, David Sassoli, als 65 anys

|

- Publicitat -

El president del Parlament Europeu, David Sassoli, ha mort als 65 anys a Itàlia després de dues setmanes ingressat per una complicació greu del sistema immunitari, segons ha informat el seu portaveu Roberto Cuillo. La defunció del socialdemòcrata italià s’ha produït aquest dimarts de matinada en el Centre de Referència d’Oncologia (CRO) d’Aviano, on estava hospitalitzat des del 26 de desembre. Un ingrés que es va fer públic just el dia abans. El lloc i la data del funeral serà anunciat en les pròximes hores, ha dit Cuillo. Els líders de les institucions europees i els caps de grups parlamentaris han lamentat la seva mort amb missatges a les xarxes socials.

El periodista i polític italià va ser nomenat president del Parlament Europeu el juliol del 2019 i estava en l’última setmana del seu mandat. La setmana que ve la cambra votava el nou president i Sassoli no optava a la reelecció per a la segona part del mandat.

Et pot interessar  L'advocat del TJUE dona la raó a Puigdemont i Comín: afirma que l'Eurocambra havia d'acceptar els seus escons des del juny del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut