Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Montero, sobre ‘l’Operació Catalunya’: “Són fets antidemocràtics que atempten contra l’estat de dret”

La vicepresidenta primera espanyola carrega contra Feijóo: "Des d'Aznar no hi ha un líder del PP amb menys pudor"

|

- Publicitat -

La vicepresidenta primera del govern espanyol i ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha criticat el PP per considerar una “cortina de fum” les noves informacions i documents sobre ‘l’Operació Catalunya’. “Una cortina de fum? Com si la gravetat d’uns fets antidemocràtics que atempten contra l’estat de dret, com probablement fa molt temps que no hem vist, fossin un invent del PSOE”, ha etzibat Montero aquest dissabte en la convenció política del PSOE a Galícia. La vicepresidenta primera ha parlat del “Watergate del PP” i d’una utilització “indeguda, fraudulenta i vergonyant dels mitjans de l’Estat per a interessos partidistes”. En paral·lel, Montero també ha carregat contra Feijóo: “Des d’Aznar no hi ha un líder del PP amb menys pudor”.

“El que anava a la política espanyola sota un prisma de moderació, d’home de gestió i de persona de consens…. hem descobert que és un líder del PP sense cap pudor a l’hora de mentir i cap capacitat d’aproximar-se a la realitat”, ha continuat la també ministra d’Hisenda i vicesecretària general del PSOE. “I que també diu que no és president del govern perquè no vol. Sí, i jo no sóc alta i rossa perquè no vull”, ha ironitzat Montero davant els aplaudiments de dirigents i militants socialistes. La vicepresidenta primera del govern espanyol ha tornat a ‘l’Operació Catalunya’ i ha respost directament el portaveu del PP al Congrés, Miguel Tellado, que acusava el PSOE d’utilitzar l’escàndol polític i policial “per interessos partidistes”.

Publicitat

“El primer en democràcia és respectar les institucions públiques i els poders de l’Estat”, ha recordat Montero a Tellado. “I mai utilitzar-los per enriquir-se de forma fraudulenta, per facilitar que la corrupció s’obri camí o per presumptament espiar els qui consideris enemics d’Espanya, que són tots aquells que no pensen com el PP”, ha recalcat la vicepresidenta primera del govern espanyol, que igualment ha retret a la dreta que mai reconegui la ‘legitimitat’ dels governs socialistes i el vot progressista a l’Estat. “Es dediquen només a anar per Europa a difondre mentides sobre la gestió dels fons europeus i impedir que arribin a Espanya”, ha conclòs Montero.

Et pot interessar  Pedro Sánchez es desemmascara: apareix passejant per la corrupta Fira d'Abril de la FECAC de la mà d'Illa
Publicitat

Opinió

Minut a Minut