Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Montero fa xantatge a ERC, dient que confia que els republicans donaran suport als PGE

|

- Publicitat -

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha confiat que ERC donarà suport als pressupostos generals de l’Estat de 2022 també al Senat i ha esperat que ho pugui anunciar “en els pròxims dies o hores”.

Montero no veu el xoc per la quota del 6% de català, gallec o basc a les plataformes internacionals com una “amenaça” sinó com “un impuls per seguir parlant”. Segons la titular d’Hisenda, tant el govern espanyol com ERC tenen un “objectiu compartit” que és “protegir les llengües cooficials”. “Ara bé, ho hem de fer respectant la normativa europea”, ha dit.

Publicitat

En una atenció als mitjans aquest dimecres a la tarda des de Sevilla, Montero ha esperat resoldre els “serrells” de la llei audiovisual que queden “al més aviat possible”.

Montero ha subratllat que ara per ara està “concentrada en els pressupostos” i ha diferenciat aquesta negociació de la llei audiovisual. En aquest sentit, la ministra d’Hisenda ha dit que cal posar “cada cosa al seu lloc”. “Quan comencin les esmenes a la llei audiovisual també les atendrem”, ha afirmat.

Et pot interessar  El Govern aprova la seva proposta perquè les pistes del Prat siguin independents quatre hores al dia a l’estiu
Publicitat

Opinió

Minut a Minut