Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Missatge d’Arran a Sàmper: “No ens aturarem fins que caiguin ell i tots els seus”

L’organització juvenil denuncia que la “veritable violència és la brutalitat policial i els desnonaments”

Avatar
Agències 05/03/2021
Pla mig de l'Adriana Roca, portaveu d'Arran, a la roda de premsa davant de la Conselleria d'Interior amb la participació de diverses organitzacions i col·lectius del moviment popular. 5 de març del 2021. Horitzontal.

Els joves de l’esquerra independentista d’Arran ha assegurat aquest divendres que la mobilització juvenil no s’aturarà fins que “caiguin” el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, “i tots els seus”, sense especificar en què s’hauria de traduir això. Arran ho diu en resposta al conseller, que va demanar-los que abandonessin la “violència” en les protestes posteriors a l’empresonament de Pablo Hasel. En una roda de premsa davant el Departament d’Interior, Adriana Roca, portaveu d’Arran, ha denunciat que la “vertadera violència és la brutalitat policial, els desnonaments i el racisme”. També ha afirmat que les protestes i els aldarulls es produeixen per “la precarietat i les vides de misèria que estan condemnats a viure el jovent”.

Roca també ha avisat que “fins que el conseller d’Interior no entengui que la seva policia, la primera executora de violència, els pica i els buida ulls, no podrà veure que la seva lluita no s’aturarà per molta repressió que pateixin”.

El grup ha sigut acompanyat per diversos col·lectius, com el Sindicat de l’Habitage, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i altres grups de suport a represaliats, com és el cas d’Adrià Carrasco.