Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Miriam Nogueras desmunta la nova Llei Celaá: “Ni rastre de la derogació de la Llei Wert”

|

- Publicitat -

La diputada de JxCat, Miriam Nogueras, ha tret a la llum els draps bruts de la Llei Celaá, una reforma del Gobierno que suposadament ha de blindar la immersió lingüística a Catalunya. En un fil a Twitter, Nogueras explica que malgrat les promeses del PSOE i Podemos per derogar la Llei Wert, només n’ha modificat alguns aspectes, “però ni rastre de la derogació”. La representant de JxCat defensa “el legítim intent d’ERC” per arribar un acord i aconseguir blindar la immersió, arribant a un acord perquè mentre duri el Gobierno progressista, “el Govern en tingui les competències”.

Res més lluny de la realitat, Nogueras treu a la llum que les “administraciones educativas” que han de tenir les competències són les de les comunitats autònomes, però en realitat, la llei remarca que, a banda de les CCAA, les administracions són les Generales del Estado. “S’ha aconseguit un acord no escrit, sí de paraula”, ha reblat a Twitter. “Des de quan la paraula del Gobierno és garantia de res?”, es pregunta Nogueras, que creu que en el moment que hi hagi un altre Gobierno, tot quedarà en res. Per acabar, Nogueras conclou que l’independentisme per separat “no aconsegueix res realment útil per Catalunya”.

Publicitat

Et pot interessar  Junts diu que Aragonès "encara té marge" per pactar els pressupostos amb ells si accepta les seves condicions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut