Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Miquel Pueyo condemna un atac racista de cinc nois a un senegalès a Lleida

|

- Publicitat -

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha condemnat aquest divendres, en el ple de l’estat de la ciutat, una “presumpta agressió racista i xenòfoba” al barri de Cappont de cinc nois a un senegalès d’uns 47 anys empadronat a Lleida. Pueyo ha explicat que una persona va abordar la víctima i li va preguntar si volia treballar, i que quan va contestar que sí el va fer entrar en un espai i conduir a una sala “on hi havia cinc nois que el van agredir brutalment fins que va intervenir la Guàrdia Urbana”.

L’alcalde ha dit que l’Ajuntament “farà per activa i per passiva tot el possible perquè no es torni a produir” i ha avançat que ha demanat a l’intendent de la Guàrdia Urbana una anàlisi en profunditat d’aquests fets i que també parlarà amb els Mossos d’Esquadra. Pueyo ha explicat que l’Ajuntament ha rebut una denúncia relacionada amb els fets de CCOO i ha concretat que la presumpta agressió es va produir la setmana passada. De la seva banda, els Mossos d’Esquadra han assegurat a Europa Press que no tenen cap denúncia ni cap incident relacionat amb una presumpta agressió racista a Lleida.

Et pot interessar  Catorze organitzacions i entitats lleidatanes signen un manifest per una cultura crítica i en català per Sant Jordi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut