Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Miquel Calçada posa a disposició de Jordi Borda el seu projecte com a director de Catalunya Ràdio

|

- Publicitat -

El recent candidat a la direcció de Catalunya Ràdio, el conegut periodista Miquel Calçada, s’ha mostrat transparent amb la situació que ha causat que finalment fos Jordi Borda l’escollit perquè la ràdio pública catalana agafés un nou rumb, i fins i tot li ha cedit el seu projecte com a director, per si l’escollit li vol treure profit.

Així ho expressa en un fil a Twitter, on revela que el comitè avaluador independent li va atorgar la puntuació més alta, però que el Consell de Govern va frenar l’opció que sortís guanyador amb els tres vots en contra del PSC i l’abstenció d’ERC. “Lamento els que coneixent-me hi van votar en contra”, ha dit, agraint també els dos membres del comitè que hi van votar a favor, que en aquest cas eren de Junts.

Publicitat

Calçada, però, no ha retret res a ningú i no ha tingut gens mal perdre, ja que també ha felicitat públicament Jordi Borda per la seva elecció, i a més, li ha cedit el seu projecte, el qual tenia com a objectiu que la ràdio pública catalana “recuperi el lideratge en els pròxims tres anys” i que torni a ser la referència.


 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut