Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Minut de silenci per les tres víctimes mortals a l’incendi de la nau de Badalona

|

- Publicitat -

Una trentena de persones han participat aquest divendres al minut de silenci en memòria de les víctimes mortals de l’incendi d’una nau industrial al barri del Gorg, a Badalona. L’Ajuntament ha convocat l’acte en record de les tres persones que van morir per l’abast de les flames en l’antiga fàbrica abandonada. La cita, que s’ha fet a les 18.00 h, l’ha presidit l’alcalde, Xavier García Albiol, i ha comptat amb la presència d’un representant de cada grup municipal, així com del president del grup de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa. Tot i que s’havia previst un dispositiu policial, la trobada s’ha desenvolupat amb total normalitat, si bé s’ha pogut veure un cartell amb el missatge “racisme i indiferència maten”.

La convocatòria ha comptat únicament amb unes primeres paraules adreçades a les persones que s’han aplegat a la plaça per part de l’alcalde, amb què ha traslladat el motiu de la cita. Al punt de les 18.00 h s’ha donat pas a uns segons de silenci, que s’han trencat amb l’aplaudiment dels presents.

Publicitat

Mentrestant, segueixen els tràmits per procedir a l’enderroc de la nau industrial, on quatre empreses han presentat la seva proposta a l’Ajuntament. És previst que en les properes hores es pugui determinar qui assumeix l’encàrrec, que té caràcter d’urgència, i que podria començar aquest mateix dissabte.

Et pot interessar  Detenen un home al centre comercial Màgic de Badalona després de trencar els vidres d'un establiment amb una destral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut