Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Milers de persones omplen Barcelona per manifestar-se per la igualtat i la lluita contra la violència masclista

|

- Publicitat -

La manifestació del 8-M d’aquest dimarts a Barcelona ha tornat a brillar malgrat la situació pandèmica dos anys després. A les 18, la mobilització ha començat a la Plaça Universitat, on hi havia milers de persones reivindicant la igualtat entre homes i dones, i la fi de la violència masclista que malauradament ocupa a diari un espai a tots els mitjans de comunicació.

A la manifestació hi han participat des d’entitats socials fins a partits polítics. De fet, aquest és un dels pocs cops que es poden veure representants del PSC, Junts, ERC i els comuns coincidint en un acte reivindicatius. D’una banda, Lluïsa Moret (PSC) ha demanat l’abolició de la prostitució, i Carme Forcadell (ERC) ha dit que acabar amb els feminicidis ha de ser una “qüestió d’estat”. La presidenta del Parlament, Laura Borràs (Junts) ha reclamat una transformació social “total”, i Jéssica Albiach (comuns) ha exigit redoblar esforços contra les violències masclistes.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  Entitats ecologistes i juvenils s'organitzen per a manifestar-se el 8 de juny a Barcelona davant "la crisi ecosocial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut