Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Mig miler de persones tallen l’accés al port de Tarragona per la vaga general

Els Mossos desallotgen manifestants de les vies d'accés

|

- Publicitat -

Mig miler de persones tallen l’A-27 en l’accés al port de Tarragona des de les vuit del matí per la vaga general. La protesta, convocada pels CDR, ha començat amb un tall de trànsit a la plaça Imperial Tàrraco, ha continuat per l’avinguda Roma i al polígon Francolí fins a enllaçar a l’accés del port. Davant les barreres, accés de camions de mercaderies, hi ha hagut una picabaralla entre els Mossos d’Esquadra i els manifestants, que intentaven col·locar tanques per prohibir el pas i els agents els ho han impedit. La marxa ha estat encapçalada per una pancarta amb el lema ‘Des del primer dia del judici, aturem-ho tot’.

Vora les deu del matí, segons alguns usuaris de Twitter, els Mossos han començat a desallotjar les vies d’accés al Port per permetre l’entrada de camions i encapsular els manifestants a l’altre carril de circulació.

Publicitat

Un cop passats quart de dotze, s’ha reobert l’accés al port de Tarragona. Els Mossos han avisat que desallotjarien amb càrregues però els manifestants han marxat per voluntat pròpia després de més de dues hores i mitja de tall.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut