Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Més taques sobre la monarquia espanyola: Corinna Larsen denuncia una “campanya de persecució per part dels serveis secrets”

|

- Publicitat -

El programa “360º” de la televisió basca ETB2 ha emès aquest diumenge un recull de tota la investigació que s’ha dut sobre els casos dels comptes bancaris de Juan Carlos I a Suïssa i que, de rebot, també han tacat l’actual rei d’Espanya Felipe VI. Segons diverses fonts, es coneixen moviments de les empreses offshore que porten el nom dels borbons. A més, el programa ha comptat amb una entrevista exclusiva a una altra persona important en tota la trama: l’examant del borbó, Corinna Larsen.

Amb el nom de “El virus de la Corona”, el programa presentat per Eider Hurtado ha parlat amb diversos periodistes d’investigació que han conclòs que asseguren que els delictes podrien ser de blanqueig de capitals.

Publicitat

Pel que fa a l’entrevista amb la princesa alemanya, ha assegurat que hi ha hagut una “campanya de persecució per part dels serveis secrets espanyols”, que incloïen amenaces de mort sota el coneixement de la Casa Reial, i també assegura que Felipe VI està al cas de tot el que està passant sense fer res per impedir-ho.

Et pot interessar  El periodista Jesús Rodríguez i l'empresari Josep Campmajó s'exilien a Suïssa per la investigació del Tsunami Democràtic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut