Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

MÉS mou fitxa per recuperar el Servei de Suport per a l’Aprenentatge del Català suprimit pel govern Bauzà

|

- Publicitat -

MÉS per Mallorca vol frenar el retrocés que pateix l’ús social del català i és conscient que l’escola hi juga un paper clau. Per això, la formació ecosobiranista ha proposat recuperar el Servei de Suport per a l’Aprenentatge de la Llengua Catalana a primària i secundària, suprimit durant la legislatura del PP i de José Ramón Bauzá.

La proposta, explicada durant la reunió que ha mantingut amb representants dels sindicats i entitats del sector educatiu, consisteix a dotar dels recursos necessaris aquest servei per tal que coordini, assessori i doti d’eines les actuacions per facilitar i millorar l’ensenyament del català als centres educatius i al personal docent.

Publicitat

El candidat de MÉS a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia, ha defensat que “l’escola és un espai fonamental per tal de preservar la nostra llengua”. “Com a societat hem de fer un gran pacte per aconseguir que la llengua catalana sigui la llengua d’ús normal arreu del territori de Balears, i això passa necessàriament pels centres educatius”, ha afegit.

Et pot interessar  Front comú del sobiranisme d'esquerres a les europees: MÉS se suma a ERC, EH Bildu i el BNG
Publicitat

Opinió

Minut a Minut