Dimecres, 29 de juny de 2022 - Edició 1434
La República

Més Madrid dona carabasses a Pablo Iglesias

Mónica García rebutja la llista unitària que proposa Podemos amb aquest missatge: “les dones ja estan cansades de fer la feina bruta per després apartar-se en els moments històrics”

Agències 16/03/2021
Mónica García no pensa renunciar a competir per la presidència de la comunitat de Madrid al capdavant de la llista de Més Madrid.

La líder regional de Més Madrid, Mónica García, ha traslladat aquest dimarts que és preferible que els tres partits d’esquerra concorrin per separat a les eleccions de la comunitat de Madrid, i avisa que les dones ja estan cansades de “fer la feina bruta” per després “apartar-se en els moments històrics”. “Vull presentar-me a les eleccions i ser la propera presidenta de la Comunitat de Madrid. Em ve de gust, tinc bones idees i molta feina a l’esquena”, ha etzibat García en un vídeo que ha difós als mitjans de comunicació. García, sense esmentar directament al líder de Podemos, que ahir proposava una llista conjunta a Més Madrid, ha dit que als esperpents d’Ayuso no s’hi pot afegir “ni més frivolitat, ni més espectacle ni més testosterona”.