Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Més esquitxades: La direcció del PP demana “destitució immediata” de García Egea

|

- Publicitat -

La direcció del grup parlamentari del PP al Congrés ha demanat la “destitució immediata” del secretari general del partit, Teodoro García Egea, “amb la finalitat de detenir urgentment” el “procés de fragmentació interna en el qual ha quedat sumida l’organització a conseqüència d’actuacions que mai s’haurien d’haver produït”. Els membres de la direcció del PP a la cambra baixa també reclamen la convocatòria d’un congrés extraordinari “en el qual s’escullin les persones que haurien de dirigir aquest partit”.

En un comunicat difós aquest dimarts, consideren que la convocatòria del congrés és “urgent” per “restablir la normalitat i la pujança d’un projecte polític que ha estat i ha de continuar sent la referència a Espanya del centredreta”.

Publicitat

Els signants del comunicat són Guillermo Mariscal, José Ignacio Echániz, Pablo Hispán, Sandra Moneo, Carlos Rojas, Mario Garcés i Adolfo Suárez. No el signen la portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, i la vicepresidenta segona de la cambra baixa, Ana Pastor, que ja es van pronunciar en aquesta direcció ahir dilluns.

El comunicat assegura que les peticions es fan “des de la lleialtat al PP” i amb “respecte” al seu líder, Pablo Casado, i “recolzant allò manifestat” per Gamarra i Pastor, “apel·lant a la responsabilitat política i al compromís indeclinable amb els votants”.

Nova dimissió

La secretària estatal d’Emigració i responsable del PP Exterior, Ana Vázquez, ha anunciat la seva dimissió d’aquest càrrec pels “canvis” en el partit.

Aquesta renúncia se suma a la de José Luis Martínez Almeida com a portaveu del PP i de la de Belén Hoyo, fins ara presidenta del comitè electoral del partit.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut