Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Més draps bruts pel PP: La Fiscalia veu indicis de prevaricació i malversació durant l’alcaldia de Casero

|

- Publicitat -

Alberto Casero, el diputat del PP que va votar ‘sí’ per error a la reforma laboral, es troba en el punt de mira de la Fiscalia del Tribunal Supremo per indicis de corrupció durant el període que va ser alcalde de Trujillo (Extremadura). Un informe elaborat per l’alt tribunal assenyala “indicis racionals” de delictes continuats de prevaricació administrativa i de malversació de cabals públics, segons avança InfoLibre.

La investigació apunta a “determinats contractes i acords” de Casero que no van rebre tot o part de les prestacions econòmiques a les quals s’havia compromès. Segons l’informe, la mà dreta del qui fins ara era secretari general del PP, Teodoro García Egea, se saltava els “procediments administratius legalment establerts” en les contractacions i no aportava els contractes a l’Ajuntament.

Publicitat

Per exemple, hi ha més que evidències d’irregularitats en el contracte a Pablo Bonilla en qualitat de psicòleg per a assistir a dones víctimes de violència de gènere el 3 de març de 2017, pel qual s’embutxacà 6.120 euros. El 29 d’agost d’aquell mateix any, casualment Casero va signar un contracte menor pel valor de 18.000 euros anuals. Tanmateix, “no consta que Bonilla realitzés els serveis pels quals va presentar factura des de juliol a octubre de 2017″ i això que aquest tipus d’activitat es canalitzava a través de la Comissió de Violència de Gènere “a la qual no li consta cap actuació” per part d’aquesta persona.

Misteris i opacitats típiques al PP que podrien fer que Alberto Casero ben aviat deixi de ser únicament conegut per la pífia durant la votació de la reforma laboral.

Et pot interessar  El PPC allarga la mà a Junts per "entendre's" en l'impost de successions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut