Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Més corrupció al PP: Els populars van acceptar 111.540 euros no declarats d’una constructora a Almeria

|

- Publicitat -

La corrupció dels populars és gairebé una notícia diària. Aquest cop, s’han descobert irregularitats durant la dècada de l’any 2000 al 2010, pel que fa a diversos expedients d’adjudicació de l’Ajuntament de Roquetas de Mar, a Almeria, governat en coalició amb Vox per Gabriel Amat, el que és el president del PP d’Almeria. La policia augmenta la xifra d’obres adjudicades a l’empresa Hispano Almería entre els anys ja esmentats, fins als 77,5 milions d’euros. Hispano Almeria, a canvi, feia servir per pagar gratificacions a institucions adjudicatàries i a les persones i partits que hi manaven.

La policia ha aportat com a prova uns rebuts que sumen fins a 7,2 milions d’euros per “sustentar pagaments en metàl·lic vinculats a les adjudicacions i confirmarien l’existència d’una comptabilitat B utilitzada per gratificar la concessió de les adjudicacions, a més de tenir finalitats d’il·lusió e les seves obligacions fiscals”, segons ha compartit el diari Público. De fet, la suma total on el PP  apareix com a beneficiari d’aquests diners B de la constructora, puja fins als 111.540 euros.

Et pot interessar  Gènova manté la incògnita sobre la candidatura popular del 12-M i aposta per escoltar l'opinió del PPC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut